onsdag 27. januar 2010

En koselig start på dagen!

Lillemann sov hele natten i sin egen seng.. Wohoho! Han våknet glad og fornøyd litt over 7,og da lekte vi lenge i sengen vår før Eirik og han dro videre til jobb og barnehage. Eirik begynte litt senere i dag,så det var ordentlig koselig med litt familietid sånn på morran. Det skjer ikke ofte!

Da de hadde dratt av gårde gikk jeg på kjøkkenet for å ta meg en pære. Og hvem møter jeg når jeg titter ut av vinduet? To små rådyr, rett utenfor. Åååh, jeg hadde så lyst til å ta dem med inn - selvom de forsåvidt ikke er like søte på nært hold.. Jeg skulle selvfølgelig knipse et bilde av dem,men til min store fortvilelse var kamera utladet. T Y P I S K! Dukker vel opp flere anledninger tenker jeg. Jeg bor jo trossalt i Tomter med skogen som nærmeste nabo ;)
Jeg mener å huske at Bambi var mye søtere......?

Nå skal jeg se en episode av one tree hill for så og hoppe ned i treningsklærne. Veronica og jeg skal på tur. Jeg liker det!

Ha en fin lillelørdag, folkens! =)

2 kommentarer:

ღ Marlen ღ sa...

Koos deg på tur!! Og hvertfall med one three hill, jeg har ikke sett det på lenge, og nå gleder jeg meg skikkelig til jeg er igang igjen.. :-)

Monica Jensen sa...

åå,bare å glede seg :) jeg lengter etter nye episoder allerede :)