fredag 8. januar 2010

Fredagsblogging:)

Hei på dere. Når det ikke er nett i hus kan det fort bli et lite opphold fra bloggen,men til uka kommer (forhåpentligvis) nettet på plass og da blir det masse blogging,med bilder til og med ;)

I går gikk det heldigvis bedre i barnehagen. De tok seg mer tid til å bli kjent med Teo mens jeg var der. Jeg var ikke overimponert over innsatsen,men jeg turte å la Teo være der alene. Gjerne en fordel det når de går i barnehage har jeg hørt.... Jeg ba de ringe meg utover dagen for å si hvordan det hadde gått. Så ut som de synes det var litt rart,men det dreit jeg i en lang marsj! Er da vel vanlig å ringe for å oppdatere,eller...? Dagen hadde heldigvis gått veldig fint. De mente Teo var en skikkelig barnehagegutt,som var utadvendt og kosete. Godt å høre at han koser seg der selvom jeg er skeptisk :)

I dag hadde Eirik sin første pappaperm dag. Da brukte jeg anledningen til å gjøre litt annet. Jeg var på et møte hos manpower og så var jeg hos legen i Oslo. Hadde selskap av veronica og matheo i hele dag,noe som var veldig hyggelig :)

I kveld seg det ut som at omgangsyken har kommet i hus dessverre. Teo har spydd fire ganger på en time. Mye klesvask og ingen puter uten spy i huset her i kveld. Han virker forsåvidt fin i formen,men hver gang han sovner kommer det. Slitsomt!

Ønsker alle tittere en god helg :) klem fra meg**

2 kommentarer:

Marianne sa...

God helg:)

Bra at det går bedre i barnehagen:)

Monica Jensen sa...

ja,det er veldig deilig :)

håper du hadde en fin helg :)