onsdag 20. januar 2010

Horn i panna!

Jeg lurer på om jeg kan skimte et par små horn i panna på sønnen min....

I natt våknet han i 3 tiden. Eirik hentet han inn i senga vår, for jeg var så borte at jeg fikk egentlig ikke med meg at han gråt engang. Da han kom inn til oss var han unormalt lysvåken! Vi ga han flaske, men han skulle ikke ha den han. Han skulle jo ikke sove, og det skulle heller ikke mammaen hans få lov til.. Han var direkte slem mot meg. Lugget meg, slo meg, prøvde å pelle ut øynene mine, osv. Jeg kjente at jeg kokte, og holdt han nesten fast i liggende stilling i håp om at han skulle sovne, men funket det? Ikke noe særlig da. Han har vel aldri hylt høyere! Plutselig fikk jeg en pause fra all mammamishandlingen... Jeg gløttet på øynene,og hvor var Teo? Han var ikke å se i senga, ikke å se i soverommet.. Han hadde kommet seg ut av soverommet og tuslet glad og fornøyd rundt i leiligheten han, klokka halv6 på natta/morran! Arg! Ja,da hadde vi holdt på i nesten tre timer!!

Pappa Eirik ble plutselig morsk, hentet ungen, skiftet bleie, ga han flaske og sa strengt til han; det er natta,nå skal du sove og ferdig med det! Hva skjedde? Teo sovnet.. Hvis jeg hadde sagt det samme hadde han bare ledd. Den ungen har horn i panna når det kommer til meg altså!

I dag skulle Teo og jeg ha kosedag hjemme. Foreløpig er det ikke så mye kos. Her deltar tydeligvis Teo i VM i sutring,og han ligger godt an til å vinne.. Så her får vi kose oss først etter dagens dupp. Jeg har aldri gledet meg mer til han skal sove, haha!

6 kommentarer:

mks07 sa...

ser dere har samme problem som oss før vi tok tak i det. vi måtte bare slutte med all dulling og dalling om kvelden. noen bøker, så natta og gå ut. hvis han skrek gikk vi bare inn med ca3 min mellomrom og økte til 5 etter 4 gang der inne. etter 20 min sovnet han. for han skjønte til slutt at det blir IKKE mer dulling av mamma eller pappa.
og når han våknet på natta gikk vi bare inn la han ned og sa natta og gikk ut. skriking ble det da også, men han skjønte jo at han kom seg ingen vei med det så til slutt la han seg igjen til å sove.
det kan gå flere dager før han skjønner det, men når han skjønner det vil ting gå mye lettere. kanskje han ikke burde få komme til dere om natta? det måtte vi slutte med.det er en kamp i noen dager, men det er verd det.

for vi leste en bok der det sto at hvis man hele tiden gikk inn og sang, dullet og sa mamma er her osv så sa det bare til ungen at det er ikke trygt før vi er der. det er ikke trygt å sovne selv.

vii fulgte det med nr 2 og alle problemene var borte. samme skjedde med nr3 også og vi har ikke problem lengere.vet hvor dårllig samvittighet man har med nr1. de er jo så liten og søt. vi slet i 1,5 år meed henne før vi gjorde nåt.

lykke til

Monica Jensen sa...

uff,ja,jeg vet vi må ta den kampen.. det er eirik som synes det at han gråter seg i søvn er værst,så han er der inne omtrent med en gang.. men vi får bare tøffe oss opp og ta på steinansiktet i noen dager, så blir det nok bedre.. :)

vi har vært gjennom det en gang før,og da lot vi han gråte og gikk inn innimellom. da tok det fire dager så var leggingen en drøm. ser at det blir nok vanskeligere nå,for nå forstår han mer,men vi får bare prøve for det :)

takk for tips :)

ღ Marlen ღ sa...

Vi gjorde akkurat det samme som hun over her beskriver da Maya var 6 mnd. Siden har hun vært en engel. Nå som Jenny har kommet da rutinene sklidd litt ut. Det er mye sang og bok lesing ved sengekanten, men for 2 dager siden fant vi ut at det ikke gikk lengere, etter en kveld med litt skrik i 10 min, er vi tilbake til gamle fredelige vanen :-)

Monica Jensen sa...

ja,vi får virkelig begynne kampen i kveld. SLITSOMT å ha det sånn som dette :(

går det bra med dere? jeg vil gjerne se Jenny Lykke snart :)

ღ Marlen ღ sa...

Nå går det endel bedre, jeg begynner å komme meg :-)
Du har fri dager litt til du? Neste uke er jeg sikkert helt frisk igjen og Christian er tilbake på jobb, kanskje du vil komme en tur da? :)

Monica Jensen sa...

ja,det hadde vært veldig koselig :) vi får ringes nærmere :)