mandag 25. januar 2010

I fare for å jinxe det.....

Det er egentlig litt skummelt å oppdatere på leggefronten når det faktisk går bra. Teo kan jo finne på å lese det, for deretter å si HAHA og fortsette med det samme tullet han har holdt på med de siste ukene....

Men jeg tar sjansen; de to siste dagene har han vært en DRØM å legge. Ja, en drøm. Det gikk fra et mareritt til en fantastisk drøm. Vi legger han i sengen, uten at han gråter. Deretter legger han seg ned, og - gjett hva? Han sovner! Helt utrolig! Hva vi har gjort anderledes? Aner ikke, men det har tydeligvis funket! Klapp på skulderen min - for det må jo være min fortjeneste ;)

Dette skal feires med deilig mandagsmiddag. Kjæresten min står på kjøkkenet as we speak og kokkelere litt indisk Tikka Masala med deilige naanbrød fulle av hvitløk og koriander. Jeg gleder meg =) I kveld skal vi bare kose oss og slappe av. Se cougar town og le høyt! En fantastisk mandagskveld med andre ord =)

En glad-klem fra meg**

2 kommentarer:

JulieST sa...

Høres bra ut! Teo er så søt..! Nå ble jeg nesten litt sulten også=P

Monica Jensen sa...

takk for det :) mamma's lille go'gutt, hehe :)

ja,det er bare å spise i vei ;)