søndag 31. januar 2010

Innlegg nr 1000..

Nå har jeg passert innlegg nummer 1000 etter 2,5 år som blogger. Innlegg nummer 1000 må jo dedikeres til noen,og jeg velger å dedikere det til Anna Anka! Takk for at du gir meg en god flau latter med dine mange tragiske utsagn!
En mer håpløs person skal man vel lete lenge etter?! Inntrykket mitt ble ikke akkurat bedre etter innslaget i God kveld Norge for å si det sånn...

Og så over til min fantastisk spennende søndagskveld. Her i heimen er vi slitne, så jeg sitter med øya på gløtt foran pc'n. Sitter fortsatt å lurer på hvorfor jeg ikke har lagt meg for lenge siden, men til og med det kan føles som et tiltak når man er skikkelig sliten. Min snorkende samboer ligger rett ved siden av meg, i samme stilling som han lå i for fire timer siden. Før gikk søndagskvelden alltid med til filmtitting / kino. Nå derimot går som regel søndagskvelden med til søvn. Flere som kjenner seg igjen...?

Ny uke med nye muligheter starter i morgen. Det kan bety store forandringer i livet mitt, og jeg ser frem til det med skrekkblandet fryd. Morgendagen skal jeg gjøre helt spesiell,for det kan være en av de siste morgenene på lenge hvor jeg kan levere Teo sent i barnehagen og hente han tidlig. Vemodig? Ja! Men jeg må se på meg selv som heldig som har hatt muligheten til å gå hjemme såpass lenge. Fåtallet har den muligheten, dessverre!

Nå får jeg dra både meg selv og kjæresten min til sengs. Ny tann presser på som bare det hos Teo, så dette kan bli nok en natt med utfordringer,for å si det sånn.. ;) Ønsk oss lykke til, og SOV GODT ! =) Klem fra meg**

Ingen kommentarer: