fredag 29. januar 2010

Jeg elsker den nye TV'n!

Åh herregud. Jeg trodde det var Eirik sin oppgave å juble over elektriske duppeditter her i heimen, men fy fader, i kveld slenger jeg meg med på "bølgen". Jeg elsker vår nye TV! Den er så stor, så blank, så perfekt! Og det beste av alt; nå har vi en TV til overs som skal til min store glede festes på soveromsveggen vår. Det betyr at Eirik kan sitte på soverommet når han skal se på Mythbusters! Halleluja!!

Og så over til noe langt morsommere..

Teo har vært litt tufsete i ettermiddag / kveld. Han har vært pottetett. Så glupe meg fant ut at et bad kunne hjelpe på, med tanke på all dampen fra det varme vannet. I og med at jeg er midt i min lille periode og ikke kunne bli med i badekaret (sukk) hoppet Eirik oppi. Jeg gjorde det riktig så koselig der inne, med beroligende lavendel i vannet og stearinlys. Gutta lekte i vannet og til slutt skrudde de på boblene. Da skjønte man fort at jeg hadde tatt litt (les: vanvittig mye) lavendelsåpe i vannet, for det ble en deeeel skum. Åh så gøy vi hadde det med skummet. Og tro det eller ei, JEG hadde det morsomst, enda jeg IKKE var i vannet! Det morsomste var selvfølgelig når Eirik fikk ansiktet sitt fult av såpe.. igjen og igjen og igjen.. og det nest morsomste var når jeg skulle skylde bort såpen fra ansiktet hans,og så ga jeg meg aldri.. Han gispet etter luft, noe som selvfølgelig var ekstremt morsomt for både Teo og meg. Nei, jeg er ikke gal! Morsomt morsomt morsomt..
Åh, jeg elsker disse to fantastiske guttene altså <3

Til slutt legger jeg ut et lite bilde av Teo som dusjer selv. Han har blitt så selvstendig at han snart nesten ikke har bruk for oss lengre. Den gutten der klarer jo ALT!

- bildet er tatt bort -
Nå har nettopp lillemann sovnet, og Eirik og jeg skal starte på middagen. Biff, potetbåter, masse sopp og salat står på menyen. Det skal bli godt det =) Ha en fortsatt fin kveld, tittere!

4 kommentarer:

Renate Aasen sa...

For noen herlige bilder:)
Liker veldig godt bloggen din.

Monica Jensen sa...

takk for det :)

du har også en fin blogg :)

JulieST sa...

Åh så søtt :D Kjempesøte bilder!:D

Monica Jensen sa...

tuusen takk :)