lørdag 9. januar 2010

Jeg er redd for hemsedal!

Nå er det 30 minus her. 30 minus!!! Det er faktisk bortimot 50 grader for kaldt det.. Det fikk meg til å tenke litt på hvor kaldt det er i hemsedal nå?! Værmeldingen sa 37 minus her om dagen..

Til helgen skal Eirik på guttetur til hemsedal. Det har vært avtalt en stund og han gleder seg masse. Kasper og anka skal bo her den helgen,så Teo og jeg slipper å være helt alene :) Men, nå har jeg fått kalde føtter. Jeg vil ikke at Eirik skal dra!

Man trenger ikke å legge skjul på at på disse gutteturene går det med en hel del alkohol. Tenk om Eirik drikker seg full og sovner i snøen og dør?? Det hadde vært så typisk han! I tillegg er det glatte veier opp dit.. Nei,han får ikke lov å dra! Vet jo at nå hadde omtrent ingenting klart å holde han hjemme,for han gleder seg til en helg med brettkjøring, fyll og gutteprat, men allikevel.. Jeg er oppriktig bekymret. Så bekymret at jeg vurderer å sende ut en felles melding til alle gutta om at de må passe på Eirik. Ha ha! Men det blir kanskje litt for mamma'ish..?

De som virkelig kjenner Eirik forstår nok min bekymring. Eirik blir unormalt trøtt når han drikker alkohol. Vi kan snakke 2 øl og så ligger han rett ut og umulig å vekke.. Pluss på lite søvn pga småbarnspappa tilværelsen.. Ja,det sier seg selv at det ikke er helt bra ;)

Nå tenker du sikkert "herregud,tror du ikke at han klarer å ta vare på seg selv? Han er jo en voksen mann!" og til det svarer jeg: jo,jeg håper jo for all del han klarer det!

Jada,jeg er ikke bare hønemor for sønnen min,men litt når det kommer til kjæresten min også :)

Ingen kommentarer: