lørdag 16. januar 2010

Jeg er så fæl til å bestikke...

Energien kom smygende mens jeg vasket bad, sengetøy og soverom etter min spysyke søster. Etter jeg var ferdig med vaskerunden kjørte jeg Isabelle hjem, og dro deretter videre til bestemor og bestefar. Teo og jeg var der i mange timer. Han sov halve tiden, mens jeg skravlet med de gamle. Bestemor er så søt. Hun gjentar seg litt for å si det sånn.. Når hun er ferdig med å avslutte en setning begynner hun på akkurat den samme setningen igjen. Jeg må jo bare le, selvom det til tider kan være litt slitsomt å svare på de samme spørsmålene ca 10 000 ganger ;)

Teo pleier å være redd for bestemor. Sikkert fordi hun ser så veldig gammel ut (og hun er jo gammel også,84år). Så vanligvis hyler han når hun ser på han, men den siste tiden har han blitt mye tøffere når det kommer til generelt alle - og også bestemor. Så i dag var det ikke noe problem. Han ga dem klemmer, og var ikke redd for å prate med dem. Det tror jeg dem synes var innmari koselig =) Tidligere har han sittet limt fast på fanget mitt med ansiktet gravd inn i brystet mitt når vi har vært der. Tøff, sier du? Hehe!

Nå når vi kom hjem kjente jeg at jeg trengte 5 minutter for meg selv. Litt ro og fred. Lillemann tok selvfølgelig ikke hintet, hehe.. Og hva skjer da? Jo, mor kommer med bestikkelser. Jeg er så fæl til det om dagen. Enten om det er mobilen han får trykke på eller om det er en yoghurt han får - som han kan spise heelt selv. I dag, siden det er lørdag og greier, fikk han cheesedoodles. Han har ikke lagd en lyd på 10 minutter. Tror han synes det var godt... ;)

I morgen kommer Eirik hjem. Jeg gleder meg. Har ikke hørt fra han i hele dag. Han er vel for opptatt med brettkjøring og after-ski tenker jeg. Jaja, sånn er livet. Nå er det badetid for lillemann før barnetv (som forresten er ræva etter drømmehagen sluttet) begynner. Veronica kommer hit i kveld på middag. Koselig med litt selskap =) God kveld i stua!

Ingen kommentarer: