lørdag 16. januar 2010

Jeg er sykt sliten i dag!

Dette har vært en natt med lite søvn kan man si.. I 2tiden fant min kjære søster ut at hun hadde omgangsyken. Jeg trodde selvsagt ikke på henne,og ba hun skjerpe seg.. Stakkars jente.. Til slutt hørte jeg jo hvordan hun holdt på på badet, igjen og igjen og igjen.. Hva skjer med omgangsyken for tiden? Alle har det jo, og dette er andre helgen på rad omgangsyken har tatt over livet mitt (søvnen) på en eller annen måte..Gjesp!

Når Teo våknet i dag tidlig var jeg ikke videre klar for å stå opp, men det funker liksom ikke å si "klar deg selv!" Så jeg måtte jo bare stå opp.. Det første jeg gjorde da var å vaske badet. Skrubbe badet. Veldig dumt å starte dagen med det, i og med at min søster kom å spøy det ned 20 minutter senere. Vel.. Flaks at jeg synes det er gøy å vaske bad.................!

Det som er ekstra fint i dag er at lillemann har stått opp med feil bein (eller noe). Han er så ekstremt sutrete og sur. "eh eh eh eh eh" hører jeg KONSTANT. Nå er han sur fordi han ikke får lov å rundt å spise yoghurten sin. Seriøst, jeg må være verdens kjipeste mamma som ikke lar han gjøre det.... Jeg som elsker å vaske... Du har sett bilde av sønnen min spise yoghurt eller...?
Han ser søt ut der han sitter.. Men han høres ikke like søt ut.. ;)

Men dere, på tross av lite søvn og en dødssur unge skal vi komme oss ut i dag og KOSE oss. Dagen skal bli bedre. Jeg må bare drikke kjempe masse kaffe først,og tvinge Teo til å sove litt slik at han kanskje våkner i et bedre humør... God dag,folkens =)

Ingen kommentarer: