mandag 4. januar 2010

Jeg har en stalker!

Jeg har en stalker! I over en måned nå har en mr ukjent ringt meg for å si absolutt ingenting i telefonen.. den første tiden var det et par ganger i uka,nå derimot er det hver dag - opptil flere ganger daglig! Begynner jo å bli fryktelig irriterende da.. Hvilken tulling er det som har glede av å høre stemmen min (som forøvrig blir surere og surere) hver eneste dag?!

Hva kan man gjøre for å få slutt på det? jeg begynner å bli rimelig arg på mr ukjent nemlig. skaff deg ett liv!!

7 kommentarer:

Rebecca Byers sa...

Jøss, det hørtes veldig sært ut! kanskje på tide med hemmlig nr;)?

marianne sa...

hei!!

snubla over mailen din da jeg googla noe ang grining haha:-) og ser vi har mye til felles; dvs en gutt født i nov 08 som sliter ( min sliter mYE) med nattesøvnen:-) jeg skal også beynne å jbbe igjen etter laaaang jobbjakt, begynner i morra faktisk og gutten min sover IKKE i barnehagen stakkar. så vi er litt i samme båt. men det slo meg ikke at det kunne være tenner- og han får faktisk jeksler så kansje det er det!?? UANSETT- fin blogg!

Anonym sa...

Jeg har/er i akkurat samme situasjon som deg, med at en ukjent ringer opptil flere ganger daglig, uten å si noe. Har du samsung? Fordi det var da jeg fikk meg dette at det startet hos meg. I så fall råder jeg deg til å la det ringe framfor å ta den, har fått høre at det kan være et virus som tapper deg for penger om du svarer... Just so you know!

Marte

Monica Jensen sa...

Marte: ja,jeg har samsung!! Er det et virus? Oi! Da skal jeg slutte å ta tlf i hvertfall :)

Anonym sa...

Har hørt at det er mulig å ringe Telenor/nettoperatøren din og si at du blir plaget av en som ringer deg med ukjent nr, så kan de ordne det.

Monica Jensen sa...

etter dette innlegget sluttet mr ukjent å ringe meg gitt.. har ikke hørt fra han/hun siden :)

Monica Jensen sa...

Marianne: så koselig med kommentar fra deg :) og så gøy at vi har flere ting til felles :)

her har Teo veldig gode perioder og veldig dårlige..de siste mnd har det vært flest dårlige perioder :P nå er jeg sliten!

lykke til med jobb og med nattesøvnen. er på jobbjakt selv, ikke bare bare.. *klem*