søndag 10. januar 2010

Jeg lider!

Teo kastet opp som bare det fredag kveld og natt til lørdag. Jeg sendte litt meldinger med storesøsteren til Eirik,og hun skrev at hun gjerne ville møte oss når VI var friske. Jeg lo litt da,for jeg skulle hvertfall holde meg frisk...

I går kveld var Eirik hos en kompis og Veronica var her å drakk litt vin med meg. I ett tiden la jeg meg,og i tre tiden våknet jeg av en grusom kvalme. Jeg gikk mot badet og rakk ikke skru på lyset engang før spruten sto ut av munnen min-utover hele badet! Digg å tørke spy, rødt spy vel og merke, når man føler seg så sykt dårlig. I hele natt har jeg holdt på. Ikke spydd på dagen i dag,men jeg kjenner det presse på for hver minste lille bevegelse. Omgangsyken er noe dritt! God bedring til meg :) Heldigvis er Teo så og si fin i formen igjen...

Sånn,det var dagens blogging om vår spennende helg! Fred ut!

Ingen kommentarer: