onsdag 13. januar 2010

Jeg ligger an til å bli årets husmor!

Jeg er litt av en husmor.. Jeg baker brød, jeg baker kaker, og i skrivende stund lager jeg pannekaker.. Ikke noe problem for meg det, går unna på null komma niks. Vil du vite min hemmelighet?

Bake brød = halvstekt brød som man slenger i ovnen. Bake kake = 123. Lage pannekaker = 123. Hvorfor gjøre det så vanskelig når det kan være den letteste ting i verden? Man skal ikke kimse av 123 altså :)

I dag var den første dagen noensinne at Teo ikke gråt når jeg dro fra barnehagen. Så utrolig deilig for meg :) Det virker ut som han trives der,og inntrykket mitt begynner å bedre seg, så ingenting er bedre enn det. Dette går rette veien :)

Snart kommer Veronica, Isabelle og Matheo hit. Veronica og Isabelle skal videre til Ski, og i mellomtiden skal jeg passe Matheo. Det blir koselig det :)

I løpet av dagen får vi også internett. Så det blir nok mer blogging i kveld :) fred ut!

Ingen kommentarer: