tirsdag 19. januar 2010

Jeg savner!

Enkelte dager savner jeg Teo helt sinnsykt med en gang jeg har levert han i barnehagen. I dag er en sånn dag. Jeg har mest lyst til å hente han med en gang jeg har levert han, men det blir kanskje litt rart?! Så dagen i dag skal gå med til husarbeid, før jeg skal hente Teo forholdsvis tidlig, og da skal resten av dagen gå med til KOS!

Tenk hvordan det blir når jeg begynner å jobbe.. Ikke får jeg hentet han tidlig og ikke kan jeg velge å ha han hjemme når jeg har behov for litt ekstra Teo-tid! DET er det jeg gruer meg til, mindre tid med lillegutt! Hvor lange dager har barnet ditt i barnehagen?

Det gjør det ikke bedre at han har vært ganske lei seg de siste dagene i barnehagen, grått en del. Føler meg som en dårlig mor som sender han dit,spesielt når jeg hører at han har vært så mye lei seg. Dessverre så føler jeg at jeg må bruke denne tiden her til å vende han til barnehagen, med korte dager, før det starter for fullt med 8-9timers dager (grøss!). Jeg er nok ikke den eneste som får dårlig samvittighet over å levere barnet sitt i barnehagen,håper jeg! Forhåpentligvis storkoser han seg der snart, og samvittigheten min vil bedre seg!

Ingen kommentarer: