mandag 25. januar 2010

Jeg trener!

Jeg var med Veronica på Jimu å trente her om dagen. Hun har et veldig morsomt program, og for første gang på flere år var det gøy å trene. Jeg så ut som Timon fra løvenes konge når jeg løftet vekter, men ellers gikk det veldig greit for seg. Det gikk mye på rumpe, lår og mage - med andre ord,perfekt! Det er jo det jeg virkelig trenger å trene. Jeg har aldri vært så støl nederst i magen som det jeg var etter den økten. Hurra for det. Jeg gleder meg til neste gang =)

For å ikke bli lei studio og sånn type trening går vi også turer og trener bort litt fett på den måten. Veronica har ikke så mye fett å trene bort da, så det hjelper ekstra på motivasjonen min å gå med henne, hehe! Turen vi går er på ca 7km, og vi brukere kortere og kortere tid for hver gang. Vi får skravlet fra oss, luftet hodet og trent kroppen i ett - veldig deilig!

Selvom jeg snart skal ut i jobb igjen (regner jeg med), skal jeg klare å holde treningen i gang. Nå trener / går jeg turer for det meste på kveldstid etter Teo er i seng uansett, så det blir jo likt når jeg er i jobb også. Mulig jeg er mer sliten på kveldene da, ja, men jeg må bare holde motivasjonen på plass uansett hva =) Har jo en flink kjæreste som også trener, så vil jo ikke være den lille lubbene kjæresten på sidelinjen, hehe - ikke at han sier noe om sånt, for han mener jeg er fin akkurat som jeg er, men det er mer hva jeg selv tenker om min egen kropp ;)

Nå veier jeg 60 ca. Har faktisk ikke veid meg på en stund, men jeg ligger alltid å vipper rundt 60.. Mål nr1 er å veie 57 kg, så tar vi det derfra.. Vekten i seg selv har jo egentlig ikke så mye å si heller! Ønsk meg lykke til ;)

Ingen kommentarer: