mandag 25. januar 2010

Jeg vil ha en liten....

....BEBIS!!! =)

Man kan jo ikke la være å bli verpesyk når man leser alle babybloggene rundt om kring. Eller, egentlig har det røsket urovekkende lite i eggstokkene mine - helt til jeg så bilde på Marlen sin blogg hvor lille Jenny ligger på brystet hennes. Sukk. Er ikke det det beste som finnes i hele verden???
Savner den tiden hvor han hadde roen i kroppen til det, jeg ;)

Og vet dere hva? Vi har bestemt oss for når vi skal prøve på en liten søster eller bror til Teo. Vi er begge 100% enige og gleder oss masse til det. Når det er vil jeg ikke si, men jeg kan røpe at det ikke er i morgen og heller ikke om 10 år, hehe! Men frem til den tid skal vi bare nyte vår lille familie på 3 =)

Vi brukte laang tid på å bake Teo, og vi trengte også hjelp av hormonkur. Så neste gang vil vi nok begynne med hormonkur veldig mye tidligere, slik at vi (forhåpentligvis) slipper en like lang prøvetid. Veldig spennende å være prøver - tross nedturer. Heldigvis opplever de aller aller fleste verdens beste opptur til slutt! =)

Ingen kommentarer: