tirsdag 5. januar 2010

Jeg vil også føde....

Ok da, egentlig vil jeg ikke det, for det er satans vondt. Men spenningen, kicket og forventningene rundt det hele gleder jeg meg til å oppleve igjen :) Hvorfor jeg prater om dette er jo selvfølgelig fordi Marlen er i fødsel, og jeg er så sykt spent på hennes vegne :) stå på, snuppa!

Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? En hemmelighet veldig få vet.. En hemmelighet familiemedlemmer av meg ikke vet, før nå da selvfølgelig.. Det kunne like så godt vært meg som var i fødsel nå! To uker før Marlen fikk den positive testen fant jeg ut at jeg var gravid. Teo var 5-6mnd og jeg var overlykkelig (ikke helt sant). Det var rundt de tider Teo hadde omgangsyken og jeg spøy som en gris og pratet om klumpen i magen, for de som husker det...? Good times! Uansett.. Vi var veldig i tvil om hva vi skulle gjøre. Vi hadde jo brukt 15mnd på å lage Teo, pluss at vi trengte hjelp med hormonkur, så når jeg da ble gravid bare av at Eirik SÅ på meg var vi i sjokk begge to. Da jeg var seks-syv uker på vei mistet jeg. En veldig rar følelse. Vi ble litt lettet,for da slapp vi å ta noen avgjørelse på det og embryoet var ikke levedyktig uansett. En fryktelig rar følelse å gå og vente på positiv test i over ett år, for så og faktisk få panikk over en positiv test ett år senere.. Nå derimot hadde jeg ikke fått panikk ved en positiv test, selvom vi ønsker å vente en stund til :)

Klem fra evige babysyke Monica. Seriøst, jeg AMMET dukka mi når jeg var 3år gammel!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, siden du har skrivd om hva du gjorde for å bli gravid, har du noen tips. jeg er en jente på 18 år å jeg slutta på p-piller for 3mnd siden å har ennå ikke hatt no hell. har du noen tips til hva som kan hjelpe for å blir gravid ?

Anonym sa...

Hei, du har skrivd om at du gikk på hormonkur for å bli gravid, har du noen tips til meg ? jeg er 18 år og jeg slutta på p-piller for 3mnd siden, men har ikke hatt no hell ennå. trenger litt råd og tips for å bli gravid :)