fredag 22. januar 2010

Kanskje napp?

I dag fikk jeg en telefon fra en som gjerne ville ha meg inn til intervju. Det er en salgsjobb, så jeg er veldig spent. Ikke mye erfaring når det kommer til sånn type salg, men jeg har ikke vondt av å lære noe nytt =)

Hun var mer eller mindre klar for å få meg inn på intervju i dag, men febersyk som jeg er utsetter vi det litt. Når jeg endelig har blitt innkalt på intervju vil jeg være på topp, i stedet for å være i denne glemske feberbobla mi som jeg befinner meg i nå.. Hun hadde heldigvis full forståelse for det =)

Jobben er i Vestby. Et lite stykke å kjøre, men ikke for langt. Dette blir spennende. Får jeg jobben kan jeg senke skuldrene å vite at vi har penger til mat,bleier og regninger i månedene fremover, men det blir også rart å se så lite til Teo på dagtid. Det er vel det alle mammaer gruer seg til etter endt permisjonstid. Sånn er livet, og man vender seg vel til det også med tiden?!

Hei og hopp =)

4 kommentarer:

Linda sa...

SÅÅÅ BRA!!! Blir spennende!!! Klem klem

Monica Jensen sa...

ja,spennende og litt rart..jeg har blandede tanker,men vet jo at jeg må snart ha jobb,så... :) klem

hege sa...

Hvor er dette?? Bauhaus eller?.. Philip skal begynne der nemlig, så siden du sa vestby var det det første jeg tenkte:)

Monica Jensen sa...

nei,ikke bauhaus.. hva er bauhaus? hehe