onsdag 13. januar 2010

Kjæresten min har et dødsønske tydeligvis!

Den gnomen av en fyr jeg er kjæreste med kom til meg nå og sa at han hadde kommet over den gamle dagboken min, og lest hele... Jeg er sikker på at man kunne se røyken komme ut av nesa mi og horna vokse i panna mi. Jeg var på nippet til å ta løpefart og drepe han med stekepanna. Heldigvis FOR HAN tullet han med meg. Håhå, han kunne bare prøvd seg!

Jeg kjenner at jeg fortsatt skjelver av sinne her jeg sitter.. Jeg hadde ikke bare blitt sinna (les: forbanna) hvis han hadde lest den, men også flau helt opp til øra. Der er det mye som min nåværende kjæreste ikke trenger å lese! Dessuten var jeg i alderen 13 til 16 når jeg skrev dagbok. En stor pinlig periode! .....

1 kommentar:

Miriam sa...

hahaha.. ja, det hadde vært festlig det!!