mandag 11. januar 2010

Legevakt og sykehustur!

Sønnen min har lagt merke til de forskjellige hullene han har rundt på kroppen sin,også kalt øre, øyne, nese, osv.. Alle ting han kommer over må han sjekke om får plass i disse hullene...selvfølgelig!

Så, gjett hvem som fant rumpetermometeret å kjørte det super fort inn i øret sitt i stad? Spyklare meg løp mot han,men hadde ikke sjans til å stoppe han. Jeg har faktisk aldri hørt han hyle sånn før. Det var helt grusomt. og ikke nok med det,øret hans fylte seg opp med blod! :(

Pappa Eirik og lillegutt kastet seg i bilen og kjørte til legevakta. Jeg fikk ikke bli med pga formen,så jeg fløy rundt her noe engstelig å ryddet unna alle type gjenstander som han kan,på en eller annen måte, prøve å lirke inn i ører,nese,øyer,osv..

Legen var tydeligvis ikke helt godt trent når det kom til dette. Jeg ser bare blod,hadde han sagt på svensknorskafrikansk.. Vi skal derfor til sykehuset i morgen å ta en sjekk av øret hans. Håper for alt i verden at det ikke er noe farlig som har skjedd. Heldigvis var han i fin form resten av kvelden,og det virker også som at han hører fint på det. Jeg har hvisket han i øret i hele kveld :) Det er ikke bare bare å være liten og utforskende!

Ingen kommentarer: