lørdag 16. januar 2010

Legging er et prosjekt!

Nå har vi bodd her i ca 3 uker. Den første uken gikk leggingen som en drøm, mens de to siste ukene har det vært et rent lite helvete. Ingenting hjelper. Synge sanger og kile på han holder han rolig, men han sovner aldri. Vi kan sitte der inne i en time uten at han sovner. Han er kjempe sliten, men gløtter stadig med øya for å følge med at vi faktisk er der. La han gråte har vi prøvd. Et par kvelder har han faktisk grått seg til søvn. Jeg er egentlig i mot det, men når man føler man har prøvd alt annet uten hell gir man nesten litt opp..

Leggingen er ekstra slitsom nå som jeg er helt alene med han. Ingen avlastning å få. I skrivende stund står han (mest sannsynlig) i senga si og hyler. Jeg har satt på Kurt Nilsen med Never Easy i stua. Han har alltid likt den sangen,fra han var bitteliten. Så nå prøver jeg ut det, for å se om det kan roe han. Greit, det er ikke mamma som synger, men Kurt Nilsen er forsåvidt et par hakk flinkere enn meg til å synge. Spørs om Teo er enig.. Jeg gir han 10 minutter til!

Hører på gråten hans at han er helt utslitt. Hvorfor kan han ikke legge seg ned i sengen å lukke øynene? De siste månedene har han jo gjort det uten problemer.. Det er nok en stor overgang for han å flytte OG få eget rom, men jeg håper han snart vender seg til det. Eirik og jeg merker forsåvidt ikke store forskjellen enda, i og med at Teo som regel havner i mellom oss i senga hver eneste natt.. Uff, den kampen får vi ta en annen dag!

Sov søtt lille vennen min..

Ingen kommentarer: