tirsdag 19. januar 2010

Litt nytt til stua!

En stund før vi flyttet fant jeg ut at jeg ville ha litt lilla i stua mi. Jeg har derfor vært på jakt etter lilla pynteputer en stund nå, men ikke funnet noen med den riktige plomme-fargen som jeg ville ha. I dag derimot dukket dem opp =)
Stua mi kler dem synes jeg, haha!

I tillegg fant jeg noen "sølv" lysestaker. De fant sin rette plass på sjenken (egentlig et sminkebord) rimelig fort, og bambus"trærne" mine ble dermed flyttet til vinduet. Utrolig hvor mye noen små forandringer kan bety. Med ett trives jeg enda mer i stua mi =) Nå mangler jeg bare et par pynteputer til til sofaen (hvite) og bilder og atter bilder. Det er det litt verre med, for det er litt av et prosjekt å finne de perfekte bildene...
PS: det kommer bilder i den brune gulvramma mi altså,  jeg er bare litt treig til å fremkalle ;) Jeg har ikke tenkt til å ha fire like bilder av den ukjente mannen og gutten!

Ingen kommentarer: