onsdag 20. januar 2010

Man kan ikke fortelle alt..

Jeg forteller mye om livet mitt her på bloggen, men jeg forteller ikke om alt - noen hemmeligheter må man få lov til å ha også! Så her sitter jeg, er litt småkvalm og med 1000 sommerfugler i magen. Gutta mine sover, og har gjort det en god stund, og jeg sitter her og nyter stillheten før jeg også kryper til sengs..

Egentlig er jeg litt sur, når jeg tenker meg om. I dag skulle jeg få siste del av sluttpakken min. Og jeg har fått ekstremt mye mindre enn hva vi ble enige om. Håper jeg slipper å krangle med dem, for da ender det alltid opp med at jeg taper. Men denne gangen mener jeg faktisk at jeg har rett altså, for jeg har det trossalt svart på hvitt. Jeg vil ha pengene mine!! Hvorfor skal det alltid være sånt krøll??

Jeg er fortsatt jobbsøker forresten. I dag fikk jeg enda et avslag, og da merket jeg for første gang at jeg ble intenst stresset over situasjonen. Penger varer ikke evig,og de vokser heller ikke på trær, så nå er jeg faktisk avhengig av å få meg en jobb! Vil noen ansette meg? Eller gi meg sin stemme, slik at jeg kanskje kan bli "stemmen" til Staples? Ah.. Jeg er så stressa!!

I kveld har jeg en million tanker i hodet, og det hater jeg. Jeg føler på meg at det betyr nok en natt med lite søvn....

Sukk!

6 kommentarer:

Tonje sa...

Jeg blir såååå nysgjerrig når du har sånne overskrifter, hehe!

Lykke til vidre med jobbjakten (skal seff stemme på deg :)), håper det dukker opp noe snart :)

Tonje sa...

Jeg blir såååå nysgjerrig når du har sånne overskrifter, hehe!

Lykke til vidre med jobbjakten (skal seff stemme på deg :)), håper det dukker opp noe snart :)

Tine sa...

Jeg er litt nysgjerrig.. Hva jobbet du med før, og hva kunne du tenke deg å drive med nå? Lykke til hvertfall! Ikke gi opp, plutselig får du napp! :)

Anonym sa...

gravid eller?

Monica Jensen sa...

nope,ikke gravid :)

Monica Jensen sa...

Tine: jeg jobbet på hovedkontoret til Lidl, på kundeservice og intern revisjon. kunne tenke meg å jobbe på kontor nå også, med det meste :)

tusen takk :) håper du har rett :)