tirsdag 19. januar 2010

Man møter stadig på kjentfolk!

Da jeg bodde på Langhus møtte jeg så og si aldri noen kjentfolk, enda "alle" bor på Langhus. Jeg føler derfor at Tomter er et super sosialt sted, for her møter jeg stadig på kjentfolk. Jeg har funnet ut at "navlen" i Tomter er barnehagen!

Når jeg henter eller leverer Teo møter jeg stort sett alltid på Veronica. Enkelte dager møter jeg også på Linda som leverer eller henter Mathias. I gata vi bor i går det opptil flere barn som går på samme avdeling som Teo, så det sier seg selv at jeg møter foreldrene deres omtrent hver eneste dag og slår av en liten prat i barnehagen. I tillegg fikk jeg mail fra en bloggleser her om dagen som fortalte at hun har sønnen sin på samme avdeling som Teo. Veldig koselig å få en mail fra henne. I barnehagen i dag møtte jeg på samboeren hennes, som er fra Siggerud og kjenner Eirik. Verden er ikke stor =)

Jeg trives utrolig godt her i Tomter. Føler alt, bortsett fra en jobb, er rett utenfor døren min. Jeg går mer enn noengang, og elsker virkelig å bo her. Tomter er med andre ord et veldig undervurdert sted, etter min mening! =)

Ingen kommentarer: