lørdag 30. januar 2010

Mor sitter oppe..

..mens gutta ligger i senga og prøver å sove! For en liten time siden våknet lillegutt med en helt tett nese og feber. Ikke høy feber, den var nøyaktig 38 grader, men akkurat i grenseland. Så formen hans er ikke helt på topp nå. Merker han er urolig fra topp til tå!

Vi hadde store planer for helgen og jeg har virkelig sett frem til å få masse ut av denne helgen sammen med familien min. Nå ser det kanskje ut som det derimot blir enda en rolig helg. Vi får se an formen hans i morgen. Mye kan skje med en liten kropp i løpet av natten når det kommer til feber gitt!

Nå skal jeg rydde opp etter middagen. Vi har vært litt late i kveld,så det har enda ikke blitt gjort. Deretter skal jeg blåse ut lysene, stelle meg og soove. Forhåpentligvis våkner jeg noe mer uthvilt i morgen, på tross av at det ble sent i seng i dag. Må jo være i form til jentekvelden i morgen. Gleder meg =)

Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite !

2 kommentarer:

iselin sa...

God bedring til gutten din:)
Min er akkurat frisk igjen etter fire dager med feber og forkjølelse=( Vondt når de små blir syke.
Ha en fin helg=)

Monica Jensen sa...

tusen takk for det :)

ja,det er ikke noe gøy når de små er syke. Vinteren er litt tøff sånn dessverre..

Ha en fin helg du også :)