tirsdag 26. januar 2010

Nå synes jeg synd på meg selv nå!

De siste dagene har jeg jo vært syk. Og da er det naturlig at alle i hele verden synes synd på meg, inkludert meg selv - selvfølgelig! Men i går så var plutselig formen min på topp igjen, følte jeg.. Så jeg overanstrengte meg på alle mulig måter, og i dag våkner jeg med en verkende kropp og et verkende hode. Ah, jeg er så lei!

Jeg vil leke med bebisen min (som jeg glemmer at ikke er bebis lenger), jeg vil trene (seriøst, jeg har lagt på meg minst 10 kg den siste uka. True story! Seriøst,det er sant..) og jeg vil - hold dere fast - gjøre husarbeid!!

Nå skal jeg straks hoppe ut av deppe-pysjbuksa, stappe i meg en pære og gå bort til barnehagen til Teo. Egentlig vil jeg gå superduper lang tur i hurtig tempo til magen ikke ser 4 måneder på vei ut, men jeg får vel vente noen dager til, vel.. I mellomtiden får jeg se på at den buler ut i likhet med puppa.. Seriøst, magen skal ikke stå like mye ut som puppa!!

God bedring til meg - og hurra for det! *sad face*

Ingen kommentarer: