mandag 11. januar 2010

Natta, sa gutten!

Den alderen Teo er i nå er krevende på noen måter,men fantastisk på andre måter. Han er sta, og er ikke redd for å trasse og slenge hodet sitt i gulvet om han ikke får det som han vil - men han har også blitt en utrolig kosete, omtenksom og omsorgsfull liten gutt. Han koser de som gråter i barnehagen, og koser de som ikke gråter. Han deler ut klemmer hele dagen lang til alle som vil ha. Skulle tro han hadde mangel på kos og klem hjemme, men det er vel heller tvert i mot - jeg koser jo så mye på han at han kommer til å være dritt lei meg i en alder av 5... Han har blitt (og selvfølgelig alltid vært) en ordentlig go'gutt!

Det nye her hjemme nå (i tillegg til å torturere seg selv med spisse gjenstander) er å herme etter oss når vi prater. Det nye ordet han lærte seg i dag var natta. Veldig gøy nå som han sier flere og flere ord. Gleder meg til jeg kan kommunisere med han sånn ordentlig :) jeg gleder meg ikke fullt så mye til den dagen han sier "jeg hater deg, mamma", men sånt følger vel med...? Jeg er vel kanskje den eneste i historien som aldri har slengt av gårde noen slike gloser til min mor......... :)

Oppdatering på øre-fronten. Ingen stor skade skjedd. Han har skrapet seg skikkelig opp i øregangen,noe som sikkert gjorde forferdelig vondt, stakkars.. Men heldigvis ingen større skade enn det. Sjo :)

Ingen kommentarer: