lørdag 30. januar 2010

NB: Ekkelt!

I dag tidlig hadde vi en litt...ekkel overraskelse i senga!

Lillemann sov halve natten inne hos oss i natt på grunn av feberen. I halv 7 tiden våknet han. Både mammaen og pappaen hans var helt i svima, så siden han satt der glad og fornøyd, duppet vi av litt til. Etter en liten halvtime blir han litt utålmodig og begynner å klatre over meg. Jeg klapper han på rumpa, og merker at bleia hans var borte. Oh no! Og DA kommer lukta.. Den grusomme lukta av bæsj..

Jeg løper å skrur på lyset,og det er bæsj overalt. Alt av puter og dyner var innsmurt med bæsj,og jeg skal ikke engang fortelle dere om hvordan lillemann så ut. Heldigvis ingenting i ansiktet hans! Det eneste som (takk og lov) ikke hadde bæsj på seg var Eirik og meg.

Dagen startet brått og brutalt hjemme hos oss i dag da, med skifting på senga, vasking og dusjing. Jaja, sånn kan det gå! Første og siste natten på en stund hvor lillemann sover uten pysj i hvertfall! Det er det jeg sier det; han har blitt så selvstendig. Tenk at han til og med prøver å skifte bleie på seg selv. Kanskje ikke helt vellykket, men han skal ha for at han prøver ;)

PS: Formen hans er forresten på topp i dag! Bare litt snørrete,men det har han vært siden han ble barnehagegutt... =)

5 kommentarer:

JulieST sa...

Oi! Bæsj over alt, høres ikke helt gøy ut! Men litt morsomt var det, måtte le litt :P

Veronica:o) sa...

Haha!! Fy søren! Det er ekkelt da.. hehe :P Isabelle hadde en periode hun hvor hun tok av seg bleia, og satt den på hodet sitt og sånn..:) Veldig morsomt å våkne til bæsj overalt, tenker jeg :P

Tonje sa...

Hahaha, sorry at jeg ler! :p

Håper dere hadde en mindre ekkel morning i dag :)

Tina sa...

Hehe, fikk meg en god latter der må jeg si! Uff..

Monica Jensen sa...

hehee..nå i ettertid kan faktisk vi også le litt av det.. men håper for alt i verden at det ikke gjentar seg ;)