mandag 4. januar 2010

Nytt år, ny kropp?

Alle har som nyttårsforsett å trene.. Vel,jeg pleier aldri å ha noe nyttårsforsett, men nå har jeg bestemt meg for at det må forandringer til. Ikke fordi det er et nytt år,men fordi sommeren nærmer seg. Jeg har aldri noen gang følt meg så ille som da jeg stilte opp i bikini på breivoll i sommer. Jeg hadde lyst til å grine og drukne meg selv i vannet (kanskje å ta i litt,men...). Jeg følte meg i hvertfall helt grusom! Så nå skal det forandringer til...

Veronica bor rett borti veien her, og vi har avtalt at fra og med i kveld er vi i gang med powerwalk og rocking for fullt. Det skal bli deilig. Veldig fint å ha en venninne som er like innstilt på det som deg,og som i tillegg bor et steinkast fra meg. Litt lettere å pushe hverandre da :)

I tillegg skal jeg få fikset på litt "skjønnhetsfeil" som jeg fikk etter et 9mnd svangerskap. Jeg har vært litt tvilende,men nå har jeg bestemt meg. Jeg vil bli fornøyd med meg selv igjen, for det har jeg ikke vært på lenge lenge :)

Får håpe motivasjonen min varer litt lengre denne gangen da. Men jeg har trua :) Ønsk meg lykke til ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

hva er det du skal fikse på?

Camilla sa...

Lykke til!! :D
Sett på musikken og vrikk til rompa nesten detter av.. kjempe bra og morsom workout ;)

Marianne sa...

Lykke til:) Bare å stå på! :)

Monica Jensen sa...

Marianne: Takk! :)

Camilla: takk, snuppa :) håper ikke bare rumpa detter av,men også magen ;)

Tonje sa...

Lykke til, Monica! :)
Samme mål hos meg for året og, i fjor så var jeg ikke på stranden engang, så nå er det skjerpings!

Så bra dere er to om det! Hjelper jo mye å ha noen å trene sammen med :)

Klem

Monica Jensen sa...

Takk, tonje :) og lykke til til deg også :) det er fælt å ikke føle seg vel,og å føle at man må skjule kroppen sin ved å feks la være å gå stranden. Vi får stå på og forhåpentligvis bli fornøyd med oss selv igjen :)

Anonym sa...

Hei..=) Åssen skjønnhetsfeil skal du rette på? Lykke til ihvertfall..=)