fredag 15. januar 2010

Rolig start på dagen er deilig..

Da jeg ble vekket etter fire timers søvn halv 7 i dag tidlig tenkte jeg "nå skal jeg kjappe meg å levere den ungen i barnehagen så jeg kan komme meg hjem å sove...". Vel, så fort jeg kom meg opp skiftet jeg mening. Som oftest hjelper det å bare komme seg ut av senga. Vi tappet i badevannet, og sakte men sikkert våknet mor til livet blant alle boblene, badelekene og en plaskende liten tass på 1 år. Etter det har vi stort sett slappet av og bare kost oss. Vi har ligget på sofaen å sett på barnetv mens Teo fikk flaske,og så har vi sittet i 3 kvarter å spist frokost. Matlysten til Teo er tydeligvis tilbake igjen.. =)

Vi kommer nok litt for sent i barnehagen i dag (skal helst være der innen 09:30), men satser på at det går bra. Vil ikke stresse nå som vi har det så koselig =) Hektiske morninger kommer tidsnok,så nå får vi bare nyte det å ha muligheten til å være litt treeeige.. Klem fra Teo&Mon**

4 kommentarer:

Veronica:o) sa...

Ååå, det hørtes skikkelig koselig ut! Er deilig å ha lange og koseligere morgener.. For stresset kommet etterhvert uansett... Søte bilder av dere! :o)

Monica Jensen sa...

ja,var en utrolig deilig morgen, med en blid og fornøyd gutt :)

Linn Therese sa...

Så søte dere er! :) Gutten min er 1år i dag og vi har også bare kost oss. :)

Monica Jensen sa...

takk :)

åå,gratulerer :) 1års dagen er så utrolig spesiell på mange måter :) kos deg med mimring og feiring :)