onsdag 27. januar 2010

Rydding og soving...

Først vil jeg bare starte med å si at kjæresten min er en rotekopp! I stad slang han fra seg capsen på tv-benken. Ja,du leste riktig - PÅ tv-benken! Jeg sa selvsagt strengt ifra om at capsen måtte enten være på hodet hans eller i skuffen der den hører hjemme. Og nei, jeg er ikke unormalt opptatt av rydding! Jeg liker bare at hjemmet mitt ser ut som en interiørkatalog til enhver tid....

Og så over til soving. Teo har jo de siste ukene funnet ut at det er kult å være våken på natten. Han leker den nye leken "ugle", nemlig.. Jeg derimot, som er et vanlig menneske, foretrekker å sove på natten. Vi er derfor ikke helt på nett akkurat der, og det ender ofte (les: alltid) med at jeg gir opp og legger Teo over i sengen min... De siste dagene har han derimot funnet ut at det er gøy å bli lagt i sengen til mamma, så i stedet for å sovne der hopper han rundt, klatrer på det som er å klatre på og gjør alt annet enn å sove - til min store frustrasjon. Han kan faktisk holde på sånn i flere timer! Så i kveld, da han våknet i det jeg la meg under dyna, bestemte jeg meg for å ikke gi opp kampen og legge han over i vår seng. I stedet roet jeg han ned med litt stryking på ryggen,for så og sette meg ved siden av sengen hans og bare holde han i hånden. Til slutt sovnet han. Lykke på jord! Han våknet selvfølgelig da jeg prøvde å "liste" meg ut med verdens klammeste føtter. Argh, jeg HATER at det bråker så fælt. Ja, klokka 1 på natten ser jeg faktisk på det som bråk! Nå høres det derimot ut som han har funnet roen igjen, og jeg tror jeg skal ta sjansen på å lukke øynene mine og sove jeg også..


Kan dette bli første natten på veldig veldig lenge uten en liten 1åring i sengen vår? To be continued...
Kan du se meg? Høhø!

Og der var vi på'n igjen....*gjesp*

Ingen kommentarer: