fredag 1. januar 2010

Skal jeg fortelle dere noe morsomt?

Eirik og jeg må være de snilleste menneskene på denne jorda, eller bare de dummeste....

Da vi pakket ned gamle leiligheten ryddet vi gjennom alle skap og kastet masse klær i uff containere.. Opptil flere søppelsekker med klær.. Og i går fant vi ut at vi har kastet en søppelsekk med noe vi absolutt ikke ville kvitte oss med - nemlig ALLE vinterklærne våres. Fire snowboard dresser, skinnjakke, kåper, disel jakka mi, ja ALT.. Vi snakker klær for langt over 10000kroner! Det var årets gode gjerning, eller? Uffamei.. Grøsser litt når jeg tenker på det, så derfor prøver jeg for harde livet å fortrenge det! Hvordan vi har klart det aner jeg ikke, men jeg velger selvfølgelig å legge skylden over på Eirik........

Sukk! Jeg savner de klærne... Veldig masse også! Snowboard buksa mi (Eirik sin) var den beste og tøffeste snowboard buksa jeg visste om. Jeg brukte den kanskje ikke så innmari ofte, men jeg har bruk for den NÅ, for i helga skal jeg ake. Dobbelt sukk!

4 kommentarer:

Stine Elise sa...

Hahahahaha.. Samme som oss det, som klarte å hive en hel søppelsekk med ALLE skoene mine i, og det er flere åår med samling og mye dyre sko, så nå har jeg ET par finsko og to par joggesko :/

Linda sa...

NEEEI!!!! Noe så jævlig irriterende!!!Da hadde jeg klikka i vinkel!!!!!! UFF!!Skjønner godt at du er forbanna da!!!

Trøsteklem!!!

Inger-Elisabeth sa...

Jeg tror du kan ringe de & forklare hvilken container du kastet den i.. Så kan de fortelle eventuelt når den tømmes;) Dere er nok ikke de første til å gjøre dette;) Tlf nummeret burde stå på containeren;)

Monica Jensen sa...

Inger-Elisabeth:

problemet er at vi har kastet så mye i flere forskjellige containere, på forskjellige tidspunkt..så vi aaaner ikke hvilken container vi kan ha kastet den i :/

men takk for tips :)