søndag 3. januar 2010

Sløve dag..

I dag var det søndag. Det er en dag hvor man kan sløve med god samvittighet, er det ikke? Egentlig skulle vi ha søstra til Eirik og ungene på aking,men rotta deres ble syk + at det var nærmere 16 minus her, så derfor utsetter vi akingen litt.. I stedet sto Eirik opp med Teo, og jeg fikk sove helt til 12. Ja, 12. Luksus! Tror jeg aldri har sovet så godt før!

Resten av dagen gikk med til besøk av anka og kasper. Eirik rømte huset, slik at vi jentene kunne skravle høl i huet på hverandre mens gutta lekte. Gutta ble lagt og vi jentene koste oss med middag og enda mer prat :) jeg liker skravletid med gode venninner :)

Nå har anka og kasper dratt hjemover, og Eirik har kommet hjem. I skrivende stund ligger jeg i boblebadet og blogger med tlf til Eirik. Tok en stund før jeg klarte å overbevise han om at jeg skulle holde tlf hans over vann. Foreløpig har jeg klart det... ;)

På tirsdag begynner Teo i nye barnehagen. Skikkelig IKKE fornøyd med det,men det går seg til.. Jobbjakten starter for fullt igjen fra og med da,og jeg ser på det hele med skrekkblandet fryd. Fungerer virkelig hjernen min i jobbsammenheng? Mest sannsynlig gjør den nok det, selv etter nesten 2år i babykoma,men det er ingen tvil om at det vil bli rart, uvant og kanskje litt vemodig? De neste dagene skal nytes for harde livet!

Nå får jeg komme meg ut av badet.. Begynner å se mer og mer ut som en gammel svamp. Ha ha! Jepp,men vi blogges ;) fred ut og sånn :)

Ingen kommentarer: