søndag 24. januar 2010

Søndagsbesøk!

I dag har huset vært fullt av folk. Kjempe hyggelig. Pernille og Per Martin har jo sovet over her, og i dag kom Silje (kusina til Eirik), Jostein og lille Markus på besøk også. Deilig å bo et sted hvor man har lyst til å invitere folk hjem til seg, og hvor det faktisk er plass til å ha besøk =)

Silje og Jostein hadde med en kjempe fin orkidé til meg, med lilla blomsterpotte. I like it! Nå skal jeg gjøre alt jeg kan for at den overlever her hos meg, jeg er nemlig egentlig orkidé-morder nr1!
Ellers består dagene av mye gråt. Utrolig slitsomt. Uten at vi har lagt merke til det selv har Teo mer eller mindre tatt over kontrollen her hjemme, og det har resultert i en liten gutt som skal være sjefen til enhver tid. Det går selvfølgelig ikke, og nå prøver vi å få kontrollen tilbake, noe Teo ikke er enig i. Så nå er jeg en sliten mamma som også er veldig lei meg. Føler meg nesten litt mislykket som mamma som har latt det gå så langt. Alt jeg vil er at vi skal kose oss sammen og nyte dagene, men nå om dagen er det nesten umulig. Teo vil ikke sove på dagen, han vil ikke sove på natten, han sutrer og hyler hver gang han ikke får viljen sin,og går rundt og er konstant sur - og jeg føler det er min skyld, for ett eller annet sted har jeg jo feilet på veien, har jeg ikke? Alt er en kamp om dagen, og dagene består av mer gråt enn latter. Sånn skal det ikke være. Jeg håper for alt i verden at det snart snur =(

Men han glimter jo til da, og viser meg sitt nydelige smil. Nå i helgen da formen min har vært litt dårlig har han blant annet vært mamma's lille hjelper og hjulpet til med støvsugingen. Det var stor stas, og han var så flink atte =)
Det har jo vært mye forandringer i livet hans den siste måneden, med flytting, eget rom og ny barnehage. Det er ikke rart om det går utover både nattesøvnen og humøret hans. Så selvom det er tøft nå går det seg vel snart til, og vår lille gledesspreder får det vakre smilet sitt tilbake på heltid igjen =)