fredag 15. januar 2010

Søstrene stappa!


Egentlig skulle Anka og Kasper komme på besøk, men det ble litt forandring i planene. Derfor så jeg for meg å sitte alene i kveld, men så fikk jeg en telefon fra lillesøster, og dermed endte hun opp her i kveld =) Vi har alltid vært som hund og katt. Vi har egentlig aldri vært venner,for vi har tydeligvis trivdes med all drittslengingen og slåsskampene. Nå begynner heldigvis det å gå seg til, og vi kan prate om gutter, pupper og det som følger med.. Litt rart, men også veeldig koselig =)

I kveld har vi spist oss stappa mette på taco. Seriøst, jeg har aldri vært så mett før. Nå hadde det vært deilig å vært som Askeladden, med en sekk på magen som jeg bare kunne skjært hull i... Resten av kvelden skal vi tilbringe med filmer og atter filmer.. En skikkelig slappe-av kveld foran tv'n. Og det beste av alt; jentefilmer!!! Det får jeg sånn ca aldri sett på.. Og de få gangene det blir spilt på denne tv'n sitter Eirik ved siden av meg å sukker og uffer seg gjennom hele filmen. Sjelden han sier de er kjedelige,for han skal jo ikke klage over mine filmvalg, men jeg skjønner det ganske tydelig på sukkingen hans ;) I kveld blir det derimot ingen sukking, for Isabelle og jeg er ganske så enige når det kommer til filmvalg =)

God kveld =)

Ingen kommentarer: