torsdag 21. januar 2010

Titter innom for å ønske dere en god natt ;)


Formen min er ikke helt på topp i dag, og derfor har det heller ikke blitt noe blogging. Har feber og migrene. Sengen har vært min beste venn i dag, på tross av at jeg begynner å få liggesår nå. Teo har jeg sett minimalt til i dag, noe jeg hater. Jeg fikk tid med han på morgenen og da jeg leverte han i barnehagen, men ellers har jeg ikke sett stort til han. For første gang på lenge har jeg blitt syk uten at han har smittet meg, så da vil jeg gjerne unngå å smitte han nå. Lillegutt trenger å være frisk og rask, og får heller kose seg masse med pappaen sin i mellomtiden. Jeg får ta igjen kosetid når jeg er blitt frisk igjen =)

Nå skal jeg sove litt, igjen.. Ah, kjedelig! God natt alle sammen =)

7 kommentarer:

Camilla sa...

Huff stakkars deg.. jeg var sånn syk for ca ett halv år siden og det er ikke no godt :P
God bedring..får håpe du blir frisk igjen fort.. :)

Monica Jensen sa...

hehe..du var det ja? :) nei,det er noe forbanna dritt. får håpe det går raskt over! takk for deet :)

Tina sa...

God bedring! :-)

Monica Jensen sa...

takk tina :)

Tonje sa...

Håper formen din er bedre i dag, Monica :)

Monica Jensen sa...

Tonje: ikke mye bedre nei..men takk for omtanken,snuppa :)

Melissa sa...

Kjempe fin blogg du har :)
Er alenemor til en gutt på 2 år jeg også. Fint navn på sønnen din også.
Min heter Theo :)