torsdag 28. januar 2010

To bittesmå...

...jeksler har tittet frem =)

Plutselig har vi fått forklaringen på hvorfor Teo har vært så "sur" de siste ukene. Vi har kjent mange ganger etter tenner,men ikke merket en eneste liten klump,så derfor har vi trodd at det har vært på grunn av alle forandringene i livet hans. Det er jo ikke bare lett å vende seg til en helt ny hverdag når man er så liten!

Mens nå,når disse to hvite prikkene har tittet frem, har hverdagen blitt helt anderledes. Han sover natten igjennom uten et lite pip, er i seng til klokken 19 uten problemer, og er blid som en sol dagen lang. Det er så koselig å hente han i barnehagen å se at han virkelig har kost seg. Barnehageassistentene kommenterer det også; at de har en helt ny gutt på avdelingen,som smiler hele dagen lang. Det varmer mammahjertet mitt det =)
Nå har vår lille familie tatt helg. I morgen er det pappa-og sønn dag. Da kommer "onkel" Tim hit og så skal gutta ut å kose seg. Det blir nok stas for Teo. Hva jeg skal finne på vet jeg ikke foreløpig, men jeg kan jo bruke dagen på powerwalk + få unna litt av hvert som har ligget på vent de siste dagene! Hadde jo forsåvidt et lite håp om å dra på intervju i morgen, men jeg fikk en telefon i dag (fra vikarbyrået) om at firmaets sjef hadde ansatt en uten hjelp fra vikarbyrået. Så det betyr nye uker med jobbjakt og stress. Søke jobber i seg selv er ikke så stress, men det å ikke ha jobb er stress. Pengene vokser ikke på trærne her i Tomter, og etterhvert sier banken "ikke godkjent", og DA kommer de grå hårene på hodet tittende fram da! Kryss fingrene for meg!

Nå er det kveldsmat tid - solfrokost - og så er det sovetid. Jeg er sliiiten! God kveld, tittere =)

2 kommentarer:

BENTE sa...

Bra at de to jekslene har tittet frem, blir i bedre humør da ja:) Karina fikk nesten alle tennene samtidig og det gikk helt smertefritt, merkelig nok.

Forresten, ta en tur innom min blogg, du har vunnet en award;)

Monica Jensen sa...

oi,så deilig at det gikk så greit for seg :)

Tusen takk :) Har hatt den en gang før, men får bare legge den ut på nytt,eller mikse frem 7 nye ting ;)