tirsdag 19. januar 2010

Trass og kos =)

I dag måtte Eirik jobbe overtid, så Teo og jeg benyttet anledningen til å kose oss bare oss to =)

Vi satt lenge og lekte med duplo. Jeg synes faktisk det var ganske så gøy jeg også, hehe. Jeg bygde hus og Teo reiv huset,og sånn holdt vi på en god stund. Kjempe gøy, spesielt å rive det. Utrolig at alle unger elsker å ødelegge alt; sandslott, duplohus, tårn, osv..

Etter vi hadde lekt en stund spiste vi pizza til middag. Ja, pizza - skikkelig slankekost det! Teo synes det var kjempe godt, og spiste lett to stykker. Vi drakk melk til, som alltid (melk er utrolig godt til pizza, og til pyttipanne også forresten). Teo drakk av vanlig kopp, og så lenge han ikke bommet på munnen gikk det veldig greit for seg med minimalt med søling. Han er blitt flink. Jeg sjenket stadig oppi ny melk til han,mens han holdt koppen selv. Til slutt ble han mer opptatt av at han fikk lov å holde koppen mens jeg sjenket enn å drikke selve melken. Det endte som det måtte ende det; med et trassanfall! Han ville nemlig bare ha mer og mer melk oppi koppen, mens jeg sa at han først måtte drikke opp det han hadde i koppen! Vips fløy melkekoppen av sted, og deretter fløy pizza'n veggemellom. Melkespruten var helt ut i stua!

Jeg har jo ikke vært mamma så innmari lenge, så jeg har ikke funnet den riktige "fasiten" på hvordan jeg skal takle disse trassanfallene. Han er alt for liten til å bli satt på rommet, og prøver jeg å prate til han når han oppfører seg sånn går det inn det ene øret og ut det andre, så i dag prøvde jeg noe nytt: ignorere! Det gikk overraskende bra! Ja,han hylte som en stukken gris der han satt, med både melk og pizza oppetter veggene.. Men til slutt roet han seg, spiste opp det lille han hadde igjen av pizza på bordet, og ble helt rolig. Da først fikk han min oppmerksomhet igjen. Jeg prøvde å forklare han visse ting, men jeg tror rett og slett han er for liten til å forstå - noe som ikke er så rart. Jeg får bare fortsette å forklare han,for en vakker dag synker det inn, håper jeg =)

Ble en actionfull middag,da! Lillegutt var helt utslitt etterpå, så 18:30 var han i seng, etter et langt og deilig bad =) Deilig med en rolig time sammen med Eirik i sofaen nå før jeg skal ut på power-walk med Veronica. Go' kveld, folkens!
Yndlingen min <3

4 kommentarer:

Tina sa...

Ååh, Teo er bare så herlig! Skikkelig sjarmør :)
Leiligheten er super fin! Likte godt den rammetingen med fire bilder i! Stilig:-)

Monica Jensen sa...

så koselig å høre :) jeg må jo si meg enig, hehe :)

ja,er fornøyd med den - må bare skaffe bilder først :) har kjøpt den på perfecthome party :)

Randi sa...

WOOOOOW, dette bare MÅ Være den nye LANO-ungen :-))) Send det inn! :-)

Monica Jensen sa...

ååh,så koselig :D

hvor kan jeg sende det inn?? :)