onsdag 24. februar 2010

AfroMoves


I kveld prøvde jeg ut en ny time på Jimu, nemlig AfroMoves. Det er "afrikansk dans". Vel, hadde jeg stått utenfor vinduet og tittet inn hadde jeg nok ledd så fælt at jeg hadde krepert i snøen, for det var litt av noen steg. Vi så i grunn ut som en gjeng flaksende høns. Jeg digget at det ene trinnet het "Nå tar vi på sokkene - tar på sokkene"! Jeg latet som jeg tok på meg sokker jeg, i likhet med alle de andre hønene..

Når timen var slutt var jeg ikke helt nå-dør-jeg-sliten. Har ikke blitt det av noen av timene jeg har prøvd egentlig. Ja, jeg er så svett at en edderkopp kunne badet på ryggen min, men jeg klarer å puste - det gjorde jeg nemlig ikke for et par år siden når jeg prøvde meg på sånne type timer. Kanskje jeg er i bedre form enn hva jeg var da? Klarer ikke helt å tro det altså! Vel, uansett.. Bra trening, bra time!

Minuset med denne timen er selvfølgelig at det er en del trinn som ikke er bra hvis du har bekkenløsning / bekkensmerter. Og hva har jeg? Joda, en bekkenløsning som har funnet ut at den skal forfølge meg for resten av mitt liv.. Så nå svir det godt i bekkenet mitt, og jeg tror nesten jeg må styre unna akkurat denne timen frem til bekkenet mitt har blitt sterkere (om det blir sterkere?). Når man har bekkenløsning er det viktig å samle beina. Når man danser "AfroMoves" har du som regel stort mellomrom mellom beina til enhver tid, noe som ikke er helt bra! Jaja..

På lørdag vurderer jeg å prøve ut Zumba! Det er sikkert morro, det =)

3 kommentarer:

Veronica:o) sa...

Flink du er som dro likevel:o) Virker gøy det og da. Tror jeg vil prøve det ut neste onsdag :o)

Monica Jensen sa...

Ja,følte jeg måtte dra,for er jo ikke sikkert jeg får trent verken i morgen eller på fredag :) må trene minimum 3 ganger i uka, i hvertfall :)

Monica Jensen sa...

PS: jeg har veldig vondt i bekkenet mitt nå. pratet med de to som hadde timen etterpå,og de sa at den var tøff med tanke på bekkenet.. bare så du er obs på det ;)