onsdag 10. februar 2010

Bakglatte sko og en trent rumpe

For en deilig dag det er i dag! Sola skinner og jeg er så glad =) I dag har jeg vært ute på langtur helt alene. Veronica er syk i dag og Eirik dro av gårde til jobb med garasjeåpneren i lomma, så her satt jeg da - stuck in Tomter. Da var det bare å kle godt på seg og komme seg ut i det fine været!

Jeg gikk den faste runden på 7km. Med bakglatte sko var det unormalt slitsomt, og jeg kjempet for hvert skritt jeg tok. Endte til slutt opp med at jeg sklei på beina i full fart ned en bakke. Da det begynte å gå racerfort ble jeg så redd at jeg satte meg ned på rumpa og fortsatte å skli på rumpa nedover - nesten som å se meg når jeg står på snowboard.... Vel, uansett.. Turen føltes litt lenger nå enn når jeg går sammen med Veronica, men det var veldig veldig deilig å komme seg ut for det. Kjenner det godt i rumpa nå ja. Kanskje den eneste fordelen med å ha sykt glatte sko!
Her bor vi <3
Den koselige gata vi bor i..
Hesten som jeg møtte på veien..

Nå skal jeg skifte og så skal jeg hente lillemann. Gleder meg til det =)

3 kommentarer:

*Hanne* sa...

så koselig gate dere bor i!:) jeg elsker vinduene i huset ditt!!!:)
gikk på trynet ned en glatt bakke i dag når jeg skulle hente Vilde i bhg. Sykt glatt!!:S

*Hanne* sa...

ser utrolig fint ut i nabolaget ditt! kjempeidyllisk!:)
jeg gikk på trynet ned en bakke da jeg skulle hente Vilde i barnehagen i dag. Syykt glatt! men man kjenner at man er i live når man tryner da:)hehe

Monica Jensen sa...

hehe,ja,det er da man kjenner man er i live :D

ja,vi trives veldig godt her. storkoser oss i huset og i nabolaget, heldigvis :)