lørdag 20. februar 2010

Bare rømme..

Av og til hadde det fristet så innmari å bare pakke sakene sine, sette seg på neste fly og bare rømme til et eksotisk land med mange nye spennende opplevelser på lur. Jeg kunne tenke meg det nå også, selvom jeg er mamma, men da selvfølgelig med lille turbo i en sekk på ryggen. Kunne aldri reist langt / lenge fra han. Jeg misunner de som tør det, og bare pakke bagen å dra.. Ikke vite hva som venter dem, men som bare hopper i det, og trolig ender opp med en fantastisk reise og livserfaring..

Nå som jeg har begynt å tippe i lotto igjen - ja, mest sannsynlig er det bare som å kaste penger ut av vinduet - kan jeg love dere at OM jeg en vakker dag er så heldig å vinne masse i lotto skal jeg gjøre det. Jeg skal pakke bagen å rømme. Kanskje bare Teo og meg - eller kanskje noen andre heldiggriser får lov å være med oss - som for eksempel Eirik ;) Jeg vil lære meg å surfe! Jeg vil gå i jungelen! Jeg vil oppleve nye steder, nye verdensdeler og ikke minst møte nye mennesker!

Tenk så kjedelig det må være å sitte der som 80åring å se tilbake på livet sitt og tenke; "hva har jeg fått ut av livet mitt?!" Man lever kun én gang, og da tror jeg det er en ganske bitter følelse å sitte igjen med som 80åring. Jeg nekter å sitte igjen med den følelsen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det hadde fresta å "rømme" ja.. Opplevd å være i jungelen, surfe på et vakkert hav me kvite strender/ snorkla å sett underhavs livet, Egypt å sett "mummien" å itj minst sett på pyramida, Sahara tur oppå en kamel osv. Alle mødre har fortjent en slik tur en eller to ganger i året syns no æ :D E selv heimeværende mor me 2 søte små :)

Monica Jensen sa...

Hehe,ja, det synes jeg så absolutt :) da hadde man sikkert blitt bedre mødre også,fordi da hadde man fått "ladet opp batteriene" i en ukes tid en gang i året :)