torsdag 18. februar 2010

CorePuls

I går var Veronica og jeg på en hard kveldsøkt på Jimu. Vi prøvde ut CorePuls. Det er første gangen jeg har tatt den timen, men det er langt fra siste gang. Man trener alle mine "problemområder". Det var en slitsom time, men ikke sånn "hjelp-nå-dør-jeg-slitsom-time". I går fikk jeg ikke presset kroppen min maksimalt da, for jeg skulle jo også klare å følge med på disse stegene de gjorde, men neste gang..Da skal kroppen min skjelve når timen er over!

Det er deilig å trene. Det er deilig å være støl dagen derpå. Det er deilig å vite at med tiden kommer resultatene (forhåpentligvis). For første gang i mitt liv kan jeg si at jeg LIKER å trene! Og dette skal jeg fortsette med, lenge.. Forstår ikke hvorfor jeg ikke begynte for lenge siden!

Planen var egentlig å trene i dag også, men jeg får se an. Er støl fra topp til tå, så det spørs om jeg klarer. Må jo ikke overanstrenge meg helt heller! Bekkenet mitt kjenner det godt også. Det er også en av grunnene til at jeg trener; for å styrke dette bekkenet slik at kroppen min etterhvert kanskje overlever et svangerskap til! Et svangerskap er en tøff påkjenning for kroppen - virkelig. Det er først nå, 15 måneder senere, at jeg sakte men sikkert begynner å føle meg litt vel med meg selv igjen.. Kiloene raser kanskje fort av, men det hjelper ikke det når kroppen er deigete, strekkmerkene spriker på mage, hofter og pupper, bekkenet verker hver gang mensen nærmer seg, og jura henger nedpå knærne.. Enda godt det absolutt er verdt det =)

4 kommentarer:

Karen Marie sa...

Uhh.. hørtes slitsomt ut.. Men vet hva du mener om at trening plutselig er mye kjekkere nå for tiden, tror treningssentrene er mye mer oppmerksomme på at vi trenger mer motivasjon fra dem også.,

Monica Jensen sa...

Ja,kanskje det :) Jeg synes i hvertfall det plutselig er mye morsommere å trene :)

Undrende85 sa...

Kroppen forandrer seg hele livet, den er et eventyr som ikke er ferdigskrevet før vi dør.

Med de rette klærne kan ALT se fantastisk flott ut, og er man naken med en mann ser de sjelden annet enn "oooooj, naaaaaken, dette blir sengedans!!" hehe

Monica Jensen sa...

hva med på sommeren i bikini? hehe.. det er min frykt!