mandag 22. februar 2010

Det går rette vei..

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en treningsøkt på Jimu. Jeg har vært medlem der i 3 uker, og sakte men sikkert merker jeg fremgang. Jeg er litt sterkere i kroppen og jeg er litt mer utholden på tredemølla. Dette går rette vei..
Jeg setter meg nye mål for hver gang,sånn at jeg skal være enda litt bedre neste gang jeg trener. Jeg setter meg realistiske mål! Hittil har jeg kun gått i fort gange på tredemølla, mens i dag løp jeg noen minutter også. Det er ikke så mye som skal til. Nå skal jeg klare å løpe ett ekstra minutt for hver gang! Håper og tror jeg kan klare det. Jeg trenger bare å lure frem frøken viljestyrke når det kommer til den derre løpingen!

Gutta mine sover.. Eller, hører noen ulyder fra lille luring.. Uansett.. Jeg har nettopp rocket, og nå skravler jeg med Veronica på msn og spiser ananas. Straks klar for senga. God natt, tittere =)

Ingen kommentarer: