fredag 26. februar 2010

En dag hos svigermor

Jeg var passe sliten i dag tidlig da dagen startet etter 2,5 timers søvn. Teo har holdt det gående i hele natt, og det har gått utover nattesøvn, nakken og hodet mitt. Jeg tror jeg aldri har vært stivere i nakken enn hva jeg er nå. Uansett, svigermor ringte og lurte på om vi ville komme en tur til henne. Kusinene til Teo var der også. Det var redningen vår i dag - komme seg ut av huset, og bli tvunget til å våkne opp!

Godt å ha en svigermor man kan prate med alt om. Det trengte jeg virkelig i dag. Teo har fått lekt seg med kusinene sine,og vi har spist masse godt og bare slappet av. Deilig det i dag =)

Nå kom vi nettopp hjem. Teo er lagt, jeg er plantet i sofaen, og om litt kommer Veronica bort en tur. Litt kjedelig fredagsblogging i dag, men etter et døgn med så lite søvn er det like så greit tror jeg.. ;) God helg!

Ingen kommentarer: