tirsdag 23. februar 2010

En liten tur i grøfta!

I dag dro Veronica og jeg mot Ski for å trene. Jeg har (les: hadde) en del ting å få gjort her hjemme i dag,så vi skulle bare trene for så og dra rett hjem igjen. Veiene til Ski er såpeglatte. Bilen glir i hver eneste sving. Jeg kjørte derfor veldig forsiktig. I et lite uoppmerksomt øyeblikk fikk isen tak på bilen. Vi tok en piruett og havnet i grøfta på andre siden av veien,med nesen vendt mot Tomter - altså, der vi kjørte fra. Vi sto bom fast!
Jeg prøvde å "vugge" bilen frem og tilbake, men jeg hadde ikke sjans til å få den opp. Vi stoppet en del biler, men ingen hadde slepetau. Heldigvis dukket det opp to kjøreskole-biler som var ute på langkjøring med noen ungdommer. De tok utfordringen på strak arm, og det så ut som dem (lærerne altså) syntes dette var riktig så spennende. Ved hjelp av en spade, en god sjåfør og mye dytting fikk de bilen min opp på veien igjen. Heldigvis uten en skramme =)

Bilen var nyvasket da, så jeg kjørte i det minste ut med stil......

Nå har jeg plutselig ikke tid til noe som helst, og må derfor kaste meg i dusjen, hente lillemann (og håpe at han ikke har spist makrellitomat), for så å dra videre til Ski, innom butikken og så videre til søstra til Eirik i Oslo. Phu! Gleder meg til vi er kommet frem dit,slik at jeg kan få tilbake den normale hvilepulsen min igjen. Vi blogges - og dere - kjør forsiktig a! ;)

7 kommentarer:

Tonje sa...

Skummelt glatt på veiene nå om dagen!
Godt dere var heldige å fikk hjelp ut fra grøfta :)

Monica Jensen sa...

ja,det er innmari glatt. Hehe, ja, det var flaks. hadde kostet mye om vi måtte ha ringt viking. grøss :)

Anonym sa...

Hei Monica;) Det er godt at det gikk så bra. Det er fort gjort:) hvordan står det til med Teo?

Monica Jensen sa...

Hei anonym :) Hvem er du? Føler ut ifra kommentaren at du er en jeg kjenner,så nå ble jeg nysgjerrig :)

Ja, dessverre er det fort gjort - men gikk heldigvis bra. Teo har det fint. Frisk som en fisk igjen,og er tilbake i barnehagen, glad og fornøyd :)

Lykkemamma.com sa...

Hei! Trykk på tilpass i høyre hjørnet. Så innstillinger, nederst på siden kan du bytte redigeringsprogram ;-)

Anonym sa...

hei monica. Anonym er mammaen din:). jeg prøvde å legge inn med navn, men fikk det ikke til. jeg prøver nå igjen.
Lykke til imorgen på jobb intervju. det blir jo spennende:)

Monica Jensen sa...

Hei mamma :) Regnet med at det var deg ;)

takk takk.. gruer meg litt :/ men får håpe det går bra!

stor klem