onsdag 17. februar 2010

En ny dag!

God morgen, godtfolk!

Teo kan faktisk ikke komme fort nok i barnehagen om morgenen han. Er han hjemme her med meg til ca 10 er han så sur de timene,og innmari utålmodig. Drar han ut døra med pappaen sin kvart over 7 er han kjempe fornøyd,for det betyr action fra morgen til kveld. Så i dag da Eirik begynte litt senere var det han som leverte i barnehagen. Jeg ble faktisk med bort da, for vi har jo bare et bilsete og det står ikke i firmabilen til Eirik. Vi gjorde det på den måten så Eirik skulle slippe å kjøre hjem hit igjen.. Litt tungvint, hehe!

Etter jeg hadde kjørt lillegutt bort dro jeg videre mot Ski.. Eller, det var i hvertfall planen. I dag skal jeg ta nye prøver med tanke på stoffskiftet mitt. Og på det legekontoret jeg tilhører er det alltid kaos, så jeg tenkte å være tidlig ute slik at jeg slapp å sitte i en timeslang kø. Vel, jeg kom fort på at det er ikke vits i å møte opp der halv8,for det åpner jo ikke før 9. Høhø. Så da var det bare å kjøre hjem,og nå sitter jeg her å sturer... Får fikse ansiktet mitt litt og sette meg i bilen straks tenker jeg..
Kryss fingrene for at prøvene er bedre - eller det beste av alt; helt bra!

Jaja, ha en fin dag folkens! Og kjør forsiktig! Plutselig har det jo kommet masse mer snø. Det var jo akkurat det vi trengte nå i slutten av februar! "Vår, vår kom til meg...."

5 kommentarer:

Tina sa...

Veldig klar for vår her også nå! Har vært snø på vestlandet i evigheter også..

Lykke til idag ! :-)

Monica Jensen sa...

takk for det :)

Ja,nå kan våren titte frem snart synes jeg :)

Veronique sa...

Hvordan gikk det med prøvene dine?

Veronique sa...

Hvordan gikk det med prøvene dine i dag?

Monica Jensen sa...

prøvene ble tatt..men får ikke svar i dag da. de må sendes inn :)