fredag 12. februar 2010

Familietur

Jeg leker meg også litt med picasa i dag. Nå begynner jeg å komme sakte men sikkert inn i det, og etterhvert tror jeg at jeg kan få til å lage noe ordentlige greier. Må bare sette av litt tid foran dataen først - noe jeg kanskje får tid til i kveld, da jeg er alene hjemme =)

Uansett, jeg valgte disse bildene, nettopp fordi det var på vår siste tur sammen som en familie. Vi var bare en helg i Sverige, men det er uansett veldig deilig å komme seg bort litt. Glemme husvask og skittentøy hjemme, bare for å dra bort og kose seg fra morgen til kveld. Å kjøpe en hytte en gang i fremtiden er min drøm. En koselig liten hytte som man kan "rømme" til når man trenger et lite avbrekk og litt forandring.

Ville du hatt hytte ved vannet eller på fjellet? Jeg hadde helt klart valgt fjellet, for den kunne man fått glede av året rundt. Jaja, før hyttedrømmen min går i oppfyllelse får jeg vinne i lotto eller rane en bank. Pengene vokser fortsatt ikke på trærne her i Tomter ser jeg.... Snodig! Men, men, det er lov å drømme. Jeg er jo fortsatt bare 22 år, så hyttedrømmen min kan jo faktisk gå i oppfyllelse sånn etterhvert =)

Ingen kommentarer: