torsdag 11. februar 2010

Fantomspark

De av dere som har vært gravide før, har dere opplevd fantomspark i ettertid?

Nå om dagen har jeg voldsomt med fantomspark. Jeg kan faktisk kjenne det på utsiden. Nesten så jeg begynner å lure på om det er en liten huleboer inni der. Rolig nå, jeg bare tuller - jeg vet at det ikke er noen inni der - jeg er hvertfall ganske sikker!

Vel, dette begynner faktisk å bli plagsomt, for jeg kjenner det så innmari ofte. Spesielt på kveldstid. Sånn var det når Teo var i magen også, han var alltid mest aktiv på kveldstid. Kan luftbobler huske sånt? At det var mest action på kveldstid for over ett år siden inni magen min...? Hmm.. Noe å tenke på!

For det er jo selvsagt luft. Jeg jo ha enormt mye luft i magen. Eller kanskje det gjemmer seg en liten tvilling inni der, en bitteliten en, som har glemt å komme ut.. Hmm.. Også noe å tenke på!

Ellers så kan det også være at det røsker sånn i eggstokkene mine etter bebis-besøket hos Marlen i dag, at jeg kjenner det overalt i magen,også på utsiden.. Godt mulig!

Slenger ut et bilde av magen min... Det er jo garantert luftbobler...

9 kommentarer:

Cecilie sa...

Hahaha, ser det for meg..blir det verste Armageddon-blodbadet da.... Men ABSOLUTT! Jeg savner å henge med barnemennesker(?) haha!

Og forresten - fantomspark!! Herregud JA, kjenenr det ofte...er liksom en spesiell tid i mnd hver gang hvor det seriøt føles som det er noe som sparker inni der, kan neste kjenne det utenpå også! Helt sykt!

Monica Jensen sa...

ja,savner barseltreff jeg :D hehe.. skal vi ta på de sparkebukser og tvinge dem til å ligge stille på gulvet og bare gurgle?? :D

ja,fantomspark er creepy greier altså. blir helt nervøs jeg :D

ღ Marlen ღ sa...

Anettemarie.bLogg.no ;-)

Anonym sa...

Luft bobler?? Men det ser ut som en liten babyfot jo?? Eller??

Monica Jensen sa...

haha..jooo,for det ER en babyfot ;) og det er heller ikke min mage.. ;) Var ment som en spøk :D hehe

Anonym sa...

Åja.. HEHE.. Den va go :D LOL

Monica Jensen sa...

heheheh.. :D ikke alltid like lett å forstå ironien når man leser ;)

Linda sa...

Det bilde der er skikkelig creepy egentlig... he he

Monica Jensen sa...

ja,det er i grunn det. Sprøtt at det går an :)