fredag 26. februar 2010

Forandring fryder!

Av og til må forandringer til.. Derfor er det ny header på bloggen min i dag! Jeg er som vanlig ikke fornøyd, og jeg kan kanskje ikke forvente det etter å ha brukt 5 minutter på header'n heller. Men igjen, hodet mitt er ikke helt med i dag.. Forandring fryder uansett - hvertfall som regel! =)

Fred ut!

4 kommentarer:

JulieST sa...

Kjempe fin header :) Grønnfargen minnet om våren!
Jeg kjøpte forresten lik sånn stripete genser som deg idag.. Såg salget og måtte bare slå til. Nå har jeg to, en med rosaaktige striper, og en med lyseblå :D Takk for tipset om tilbud!!

Monica Jensen sa...

Takk for det :)

Ja,de genserne liker jeg godt :) Bare hyggelig ;)

Linda sa...

Nå blei bloggen veldig fin. :)Vårblogg!! :)

Monica Jensen sa...

takk takk :D våren nærmer seg nå vettu :D