fredag 5. februar 2010

Fredagskos&Johnny English

I kveld var planen egentlig å dra ut å spise, men vi hadde en sliten gutt i hus, ingen barnevakt, og vi var forsåvidt rimelig slitne begge to selv. Da er det som regel greiest å bare holde seg hjemme. Så kvelden har bestått av indisk middag, søvn og film. Vi ser på "Johnny English". Den er ikke videre bra, men jeg blir så oppgitt over filmen at jeg bare ler og ler. Deilig med litt latter på kveldstid etter en dag som har bestått stort sett av et dunkende hode. Jeg sliter med fryktelig hodepine nemlig, og nå for tiden dukker den opp hver eneste dag. Den sitter for det mest i pannen og rundt øynene, så er vel en bihulebetennelse som plager meg...?! Godt er det i hvertfall ikke!

....Åh seriøst, denne filmen her når nye tragiske høyder hele tiden den. Når man ikke tror det kan bli verre, blir det bare enda verre. Det er ikke ofte man sitter hjemme i stua si og rødmer over en film,men det gjør jeg altså i dag!

Nå sluttet heldigvis filmen,og klokken har passert 23. Er vel på tide å legge seg da. Januar til mars er noen tøffe måneder for det ikke eksisterende overskuddet våres altså. Blir godt med vår, sommer og sol nå snart =)

Forhåpentligvis kommer jeg sterkere tilbake i morgen. Ville egentlig bare ønske dere en fin helg. Nyyt den =) Fredagsklem fra moi**
PS: Ikke glem avstemmingen på siden her ---->

Ingen kommentarer: