mandag 22. februar 2010

Frøken brille hilser på!

Nå har Teo og jeg vært i Ski å hentet de nye brillene mine. Noe uvant og noe ubehagelig. Det føles ut som jeg går i nedoverbakker når jeg går med dem,og jeg får fryktelig vondt i både hodet og øynene. De sa at det var en vanesak, så jeg får satse på det og håpe på at det går seg til? Regner nemlig med at man skal se bedre med briller!

De faller av meg da, så jeg må tilbake å få fiksa litt på dem.. Uansett, jeg prøvde å ta et par bilder av meg selv her. Men her hjemme er det vinduer overalt, så man så bare lyset fra vinduene i brilleglassene og det så fryktelig rart ut.. Et par bilder ble det på tross av det, ikke at dem ble noe mindre rare når jeg tenker meg om..
Snille Anette som hadde synstesten spurte om jeg skulle ha med forsikring på brillene for 120kr (eller noe). Jeg takket først nei, men ombestemte meg. Veldig glad for det nå, for Teo er i ekstase over mamma's nye briller. Han tror tydeligvis det er han sine, og prøver i herdig å grafse på dem med sine leverpostei fingre. Kanskje ikke så dumt at jeg valgte den forsikringen allikevel...

Jeg kjøpte et par andre småting også. Skal prøve å få lagt ut bilde i kveld. Nå kom nettopp pappa / bestefar på besøk. Hejdå!

7 kommentarer:

Veronique sa...

Du kler nye briller :)

Anonym sa...

Så fin a var a :)
Kledde dem
klem Silje c",)

Monica Jensen sa...

takk for det, jenter ;)

Veronica:o) sa...

Så fin du var med briller :o) Kjempefine var de!!

Tina sa...

Du kledde brillene;)
Likte foresten veldig godt den stripete genseren:) Må kanskje ta meg en tur på cubus jeg også en dag:)

Monica Jensen sa...

takk takk :) litt uvant da. glemmer å bruke dem, hehe :)

ja,elsker de genserne jeg. løp og kjøp :)

Veronique sa...

Kule gensere du kjøpte på Cubus :)

Jeg vet hvordan det er å ikke ha råd til å kjøpe seg klær :(